Zoeken naar binnen afbraakwerken

 
binnen afbraakwerken
Aannemer in West- Oost-vlaanderen Cayseele. xxxx.
AANNEMER IN AFBRAAKWERKEN, GRONDWERKEN EN RENOVATIE. In 1982 werd aannemer Cayseele in Desteldonk regio Gent, Oost-Vlaanderen uit de grond gestampt als eenmansbedrijf. Meer en meer opdrachten voor grondwerken en afbraakwerken stroomden binnen. Tijd voor uitbreiding! Vandaag zetten we onze schouders onder al uw afbraakwerken, grondwerken, asbestsaneringen en verbouwingen.
Aannemers afbraakwerken Aalst.
Aard van de werken: Volledige afbraak van een gebouw. afvoeren van materiaal: Misschien. Beschrijving: oude boerderij, asbest is reeds verwijderd enkel dakpannen die we deze maand verwijderen - graag bouwgrond bouwklaar binnen enkele maanden. Plaats v/d werken: Buiten. Uitvoeringsdatum: Binnen de maand. Aard van de werken: Andere afbraakwerken.
Afbraakwerken voor bedrijven en particulieren.
Uiteraard met toebehoren zodat alles op de meest vlotte manier kan uitgevoerd worden. Netjes gesorteerd en afgevoerd. Het puin dat afbraakwerken altijd met zich meebrengen, wordt door ons zorgvuldig gesorteerd en afgevoerd volgens de voorop gestelde milieuwetten en -normen naar de daarvoor erkende afvalverwerkingsbedrijven.
A.G.B. Gagelmans BVBA Afbraakwerken Grondwerken Wegeniswerken.
Vragen die binnen de industriële sector spelen bij het in zee gaan met een aannemer en waar wij graag het antwoord op geven met onze jarenlange ervaring. Overheidsprojecten zijn bijna altijd complex. En de belangen zijn groot. Gagelmans BVBA pakt projecten in zijn geheel op, dat doen we met gevoel voor aspecten die voor uw overheid extra belangrijk zijn, zoals betrouwbaarheid en milieu. Afbraakwerken Gagelmans is een bedrijf met een modern uitgerust machinepark met oog voor milieu en veiligheid.
Afbraakwerken Sloopwerken Containerverhuur Vakmangids.be.
Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde aannemers u kunnen contacteren om een offerte op te maken. Wat kosten sloopwerken? Dat is uiteraard afhankelijk van wat u wilt laten slopen of uitbreken. Het slopen van een bestaande woning, incl. funderingen eruit grote sloopwerken kost doorgaans iets van - €45 tot €60 per vierkante meter. Als we even rekenen aan €60/m2 voor een woning van 150m2, dan komt u op €9000. Met dergelijke bedragen dient u dus rekening te houden. Voor kleine sloopwerken gelden meestal andere tarieven. De kleinste werken hebben kosten doorgaans tussen €10 en €35 per vierkante meter. Een vloer afbreken zal dus beduidend minder kosten dan het afbreken van een gebouw. Daarbij moet u ook nog rekening houden dat uw afval moet afgevoerd worden naar een afvalverwerkingsbedrijf. Deze kosten zullen u uiteraard ook aangerekend worden. De beste oplossing daarvoor is huren van een container. De prijzen hiervoor kunnen variëren van ongeveer €100 tot €350, afhankelijk van wat u nodig heeft en wat u afbreekt.
Afbraakwerken, Strippen woning, gebouwen Claes W. Construction.
CONSTRUCTION Genk - Limburg. Afbraakwerken binnen buiten zijn de specialiteit van het huis. Ze omvatten 90 van onze werkzaamheden en ons team is dan ook uiterst gespecialiseerd in gedeeltelijke en volledige afbraakwerken en strippen van woningen, kantoren, industriële panden en fabrieken. Gebouwen afbreken, muren strippen, een aanbouw slopen, asbest verwijderen. Wij zijn geknipt voor de job. Met een team dat tot het uiterste gaat voor uw tevredenheid. Compleet uitgerust met alle machines en apparatuur voor een veilig én doortastend verloop van uw werken. Er staan 27 flexibele vakmannen tot uw beschikking. Bel of mail ons voor een gratis offerte!
Afbraakwerken Kleine grote afbraakwerken, info prijzen!
Dit is verplicht binnen een termijn van 5 jaar na het neutraliseren. De vakmannen graven de tank uit en voeren hem voor u af. Soms is het niet mogelijk de mazouttank te verwijderen. Het verwijderen van de tank kan ervoor zorgen dat de grond instabiel wordt. In dat geval mag u de tank laten zitten. De vakmannen vullen de tank in dat geval met zand of met bioschuim. Dit voorkomt dat de tank na verloop van tijd instort. Grondwerken en afbraakwerken.
Afbraakwerken, grondwerken, nivelleerwerken - Sachem Co.
Sinds 1 september 2021 slaan we met onze nieuwe vennootschap Sachem Betonwerken bv de handen in elkaar met All Construct bv. All Construct bv is reeds 36 jaar een vertrouwd gezicht binnen de betonwerken en hierdoor zijn we naast uw vertrouwde partner voor afbraak-, grond- en rioleringswerken ook gespecialiseerd in het ter plaatse gieten van betonnen huiskelders, zwembaden, ondergrondse parkings funderingsplaten.
Grondwerken en afbraakwerken Germonprez - Meulebeke.
Onze meest compacte graafmachine voor kleine grondwerken, zoals het graven van een sleuf, toezichtsputten, e.d. kan door een deur. In combinatie met de breekhamer kan deze ook worden gebruikt voor afbraakwerken binnen. Door de beperkte breedte kan deze minigraver ook door een tuinpoortje.
Rombauts afbraakwerken.
Wanneer u een gebouw gaat renoveren, is het van belang dat alle overbodige elementen verwijderd worden. Het strippen en ontmantelen van het gebouw zorgt ervoor dat enkele de basisstructuur overblijft, zodat daarop kan worden verder gewerkt. Afbreken en slopen. Rombauts uit Melsbroek is uw partner in Vlaams Brabant voor kleine en grote afbraakwerken. Of u nu een deel van een woning of een muur wil slopen, of een volledige woning afbreken. Rombauts heeft het nodige materiaal in huis om alle afbraakwerken tot een goed einde te brengen. Rombauts in Steenokkerzeel bij Melsbroek is al dertig jaar actief in de sector van de afbraakwerken, zowel voor particulieren als voor bedrijven.Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte. Rombauts: afbreken, slopen, strippen, ontmantelen. Rombauts in Steenokkerzeel bij Melsbroek is al sinds dertig jaar het juiste adres voor al uw afbraak- en sloopwerken. Wij bedienen particulieren en professionele aannemers of bedrijven bij grote en kleine afbraakprojecten binnen of buiten en de totale ontmanteling van gebouwen, privéwoningen en appartementen, maar ook van industriële sites en constructies.

Contacteer ons