Zoeken naar afbraakwerken leuven

 
afbraakwerken leuven
De Schepper Kris in Vorselaar voor afbraak- en grondwerken.
Kleine en grote afbraakwerken. xml version"1.0" encoding UTF-8? xml version"1.0" encoding UTF-8? Vellen van bomen. xml version"1.0" encoding UTF-8? xml version"1.0" encoding UTF-8? Strippen van gebouwen en winkelpanden. xml version"1.0" encoding UTF-8? Voorbereiding voor rioleringswerken. xml version"1.0" encoding UTF-8? press to zoom. press to zoom. press to zoom. press to zoom. De Schepper Kris gaat met de grootste zorg te werk. Het afbreken van een constructie, het vellen van bomen en het uitvoeren van rioleringswerken zijn stuk voor stuk projecten waarbij heel wat komt kijken. Bij ons staan die werken natuurlijk centraal, maar ook wordt al het puin naderhand mooi opgeruimd.
Links Vermo Projects.
Kasten op maat Aalst. BSM Technieken Hoepertingen / Borgloon. juwelen op maat Jewelstyling. Terras aanleggen Kampenhout. Terras aanleggen Boortmeerbeek. Terras aanleggen Herent. Terras aanleggen Zemst. Ellen Vander Veken. ramen wassen Herentals. Terras aanleggen Ieper. Oprit aanleggen Ieper. PLANNEN VOOR EEN NIEUWE BADKAMER?
Sloopwerken Sint-Pietersziekenhuis Leuven begonnen Bouwkroniek.
Publié le 19/06/2020 à 07h00. Projecten, Leuven, Aclagro. De Leuvense schepen van Ruimtelijk Beleid Carl Devlies nam zelf even plaats in de reusachtige kraan van aannemer Aclagro uit het Oost-Vlaamse Wondelgem en zette met een symbolische flinke tik de afbraakwerken van het Sint-Pietersziekenhuis in gang.
De Coninck nv.
Rolcontainer 1100 Liter. 12m Container met deksel. Rolcontainer 240 Liter. Rolcontainer 770 Liter. Rolcontainer 1100 Liter. Service met hoofdletter S! Onze burelen zijn ALTIJD doorlopend bereikbaar op 02 757 00 00. van 6u tot 20u en op zaterdag van 7u tot 18u - enkel zon- en feestdagen gesloten. Openingsuren Depot Veltem. Van maandag tot vrijdag van 7u00 tot 18u00 en zaterdag van 7u00 tot 16u45. Eind 2012 hebben Edgard Maria, ouders van Danny Franky en oprichters van De Coninck, beslist om de firma door te geven aan hun kinderen. Zo kunnen zij genieten van een welverdiend pensioen. Op 1 januari 2013 zijn de twee broers gesplitst en heeft Danny De Coninck de nieuwe vennootschap DE CONINCK n.v. Hieronder vallen de afdelingen containerdienst, afbraakwerken, asbestverwijdering en kleine verbouwingen. Franky De Coninck is verder gegaan met het bestaande De Coninck Algemeen Aannemingsbedrijf nv waar een erkenning aan gekoppeld is voor zowel bouwbedrijf als immo-kantoor. U kan steeds uw afval zelf brengen in de Kroonstraat 180 te Herent. Wij plaatsen containers van 12m of 18m in Vlaams Brabant, regio Brussel en Mechelen.
Aannemers afbraakwerken Leuven.
Donkerstraat 94, 3000 Leuven. Dancet Company Bvba van Ruwbouw tot AfwerkingVraag een vrijblijvende offerte aan voor uw afbraakwerken. Meer info Offerte vragen. brusselsesteenweg 24, 3000 Leuven. Zit u met een vochtprobleem, dan hebben wij voor u de oplossing! W-V Construct is een bedrijf dat uitgegroeid is tot een betrouwbare firma die. Meer info Offerte vragen. Appelweg 94 B, 3221 Nieuwrode. Abstruct is een bouwonderneming gespecialiseerd in verbouwingen, uitbreidingen en renovaties van woningen en handelsruimten. Meer info Offerte vragen. Algemene Bouwwerken en Promotie Rappoort. Schrieksebaan 77, 3120 Tremelo. Als geregistreerd aannemer begeleiden wij u doorheen uw bouwproces.
Magdeleyns - Grondwerken afbraakwerken infrastructuurwerken.,
Op onze breekwerf te Genk kan u terecht voor het storten van steenpuin en betonpuin.Deze producten worden door ons gerecycleerd tot grondstoffen die kunnen aangewend wordenom te gebruiken als fundering of onderfundering.Doordat wij in het bezit zijn van een erkenning bij COPRO kunnen wij u de kwaliteit van onzeproducten garanderen. U kan bij ons terecht voor het storten van.: Snoeihout en boomwortels. Gebroken betongrannulaat 0/40 COPRO certificaat. Gebroken menggrannulaat 0/40 COPRO certificaat. Zeefzand 0/10 COPRO certificaat. De gestorte materialen worden onderworpen aan een toegangscontrole waarbij wij controleren ofdeze aan onze aanvaardingscriteria voldoen. Materialen die wij niet aanvaarden.: Meng- en betonpuin verontreinigd met asbest leien, golfplaten, enz. Meng- of betonpuin gemengd met ytong of gyproc. Ontvang gratis een offerte op maat. Door onze jaren ervaring trachten wij, samen met onze werknemers., de klanten een verzorgde en kwaliteitsvolle uitvoering te geven. Magdeleyns bv is een familiebedrijf gespecialiseerd in afbraakwerken, grondverzet en infrastructuurwerken.
Croes, aannemer grondwerken en afbraakwerken.
KLEIN, GROOT, ZWAAR OF COMPLEX: CROES GAAT GEEN UITDAGING UIT DE WEG. Met kwaliteit, binnen budget en buiten verwachting: zo zet totaalspecialist Croes zijn schouders onder uw afbraakwerken, grondwerken, freeswerken en infrastructuurwerken in heel Limburg, Vlaams-Brabant, Luik, Antwerpen en elders in België.
Grondwerken Leuven Renovatiewerken JK.
Je kunt immers niet een woning bouwen door bij de schoorsteen te beginnen. Naast afbraakwerken van de oude bebouwing regelt Renovatiewerken JK ook alle werkzaamheden en diensten met betrekking tot de grondwerken Leuven die uitgevoerd moeten worden. De omvang van het project speelt een belangrijke rol bij de planning, van een schuur tot een kantoorpand.
Ramen en deuren Zonwering Rolluiken Leuven Antwerpen.
Wij verzorgen werken voor privé en industrieel karakter, inritten, parkings., U kunt op BST Construct rekenen voor uw afbraakwerken. Afbraak van woningen, gebouwen, magazijnen, loodsen, stallen., Onze specialiteit: volledige nieuwbouw woningen die volledig passief zijn en volledig op maat. BST Contruct heeft jaren ervaring en is gespecialiseerd in passieve woningbouw. Al onze diensten. Huur een echte vakman! BST Construct is gespecialiseerd in ramen en deuren, zonweringen, rolluiken, gyprocwerken, schrijnwerken, regio Leuven, Antwerpen, Mechelen Brussel.
Ruim 60.000 ton sloopafval en 670 ton asbest weg bij afbraak Sint-Pietersziekenhuis - Healthcare Executive.
Ruim 60.000 ton sloopafval en 670 ton asbest weg bij afbraak Sint-Pietersziekenhuis. 18 november 2019. door Belga en P.S. I n Leuven zijn vrijdag de afbraakwerken van het Sint-Pietersziekenhuis begonnen. Ruim 60.000 ton sloopafval en 607 ton asbest moeten uit het langst leegstaande ziekenhuis van Vlaanderen verwijderd worden.

Contacteer ons