Zoeken naar afbraakwerken kortrijk

 
afbraakwerken kortrijk
Realisatie - Stadsbader infra.
Door verder te surfen op deze website stemt u in met het gebruik van cookies. Voor meer informatie lees onze cookie policy. 32 56 26 06 66. Betonverhardingen lijnvormige elementen. 32 56 26 06 66. Betonverhardingen lijnvormige elementen. Cricket pitch Lange Munte Kortrijk.
Aannemers afbraakwerken Kortrijk.
Uw bedrijf publiceren. Aannemers afbraakwerken in Kortrijk. Aantal resultaten: 1 - 20 van 136 Bekijk op kaart. Sorteren Met beschrijving. Omgeving 2 km. kortrijkstraat 113, 8550 Zwevegem. Nieuwe wand of plafond nodig? Neem gerust contact op met ons Wij kome.
Over ons - Vanderougstraete Kurt.
Al meer dan dertig jaar zijn wij gespecialiseerd is alles wat met verbouwingen en afbraakwerken te maken heeft. Start u met een nieuwbouwproject? Staat u voor een grondige renovatie? Wij zijn dé specialist om dit alles in goede banen te leiden. Zowel particuliere als professionele klanten kunnen op onze diensten rekenen. Vanderougstraete Kurt bvba Bouwwerken in Kortrijk en omgeving.
't' Recupke Kortrijk - Diensten - service.
Deze activiteiten worden verder geöptimaliseerd in het bedrijf BVBA" METAAL AFBRAAK. t Recupke is een 100 dochter van Casier Recycling, gelegen in kortrijk en specifiek gericht naar het inzamelen van schroot bij de particuliere markt en zelfstandige kleine ondernemingen zoals loodgieters, electriciens, lokale bouwbedrijven.enz.
bouwbedrijf aannemer Verbim Brugge Kortrijk West-Vlaanderen.
Verbim is sinds 1999 een bouwbedrijf in Kortrijk, flexibel in zijn diensten en strevend naar perfectie bij elk project. In West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en zelfs over de landsgrenzen heen kunnen particulieren en handelszaken beroep doen op onze ervaring en ons vakmanschap. Wij voeren uw renovaties uit met de nodige ruwbouw en afbraakwerken en nemen ook nieuwbouwprojecten voor onze rekening.
Home - ARGV.
Merendeel kan u ons terugvinden in Gent en in andere delen van Oost-Vlaanderen maar ook in West-Vlaanderen als Brussel kan u geregeld onze gele werfvoertuigen spotten. Ontmantelingswerken opnieuw in ruwbouw brengen van gebouwen. Ruwe afbraakwerken met behoud van gevels/constructies. Moeilijke afbraakwerken in operationele gebouwen van binnenafwerkingen.
GLK: specialist in grond- en infrastructuurwerken Gent - Kortrijk.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Werken bij GLK. Met een bredere kijk. Samen met meer dan 35 medewerkers onderscheiden wij ons reeds25jaar door onze bredere kijk op grondwerken. Onze 'Green' Eagle'' staatsymbool voor onze intelligente, integrale en integere aanpak, kortom onze 3i garantie Wat dat betekent voor u? Een belangrijke winst in tijd en budget EN het voorkomen van heel wat frustaties en CO2 uitstoot. Wij richten ons voornamelijk tot B2Bklanten. Een klein percentage werken wordt uitgevoerd voor openbare besturen en particuliere klanten. GLK is centraal gevestigd op de as Gent-Kortrijk in de Industriezone Zaubeek te Kruisem. We liggen letterlijk op de grens tussen Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Dé regio waar we het meestactief zijn. Bij GLK kan je terecht voor alle aspecten van grond- en afbraakwerken.
Vind jouw grondverzetbedrijf in Kortrijk op grondverzet-info.be.
grond- en rioleringswerken afbraakwerken wegenwerken bouwwerken containerdienst granulaten. IBS nv, onderdeel Mebumar groep. Depriester Alg Onderneming Nv. Despeghel Trans Nv. Goeminne bvba aannemingen. Grondwerken Maes Bvba. Lafaut Alg Ond Nv. Lateur J Bvba. Olivier Construct Nv. Van Meenen Nv. Van Nieuwenhuyse T.
Badkamerrenovatie Kortrijk nodig? Contacteer aannemers rond Kortrijk.
Zij staan in voor professionele badkamerwerken. Indien je een complete badkamerrenovatie wenst of slechts een gedeeltelijke renovatie, jouw badkamerwanden badkamervloer uitbreken of renoveren of wens je nieuwe badkamermeubelen te plaatsen? Geregistreerde aannemers uit Kortrijk geven je advies om een badkamerrenovatie van a-z in goede banen te leiden. Ben je niet meer tevreden over jouw bad in de badkamer? Wens je je bad te laten vervangen door een inloopdouche? Of wens je een douchecabine te laten uitbreken en te vervangen door een inloopdouche of bad Alles kan, specialisten in badrenovaties Gent kan je hier bereiken. Doucheruimte renoveren of jouw douchecabine vervangen door een inloopdouche, nieuwe badkamer met douche plaatsen, bestaande douchecabine renoveren. Kortom vindt hier experts in doucherenovaties te Kortrijk en installateurs van stoomdouches, douchebakken, douchewanden, douchesanitair, kraanwerk enz. Ben je op zoek naar een bedrijf dat instaat voor de afbraak van jouw bestaande badkamer, doucheruimte, toiletruimte, uitbreken van wc bad. afbraak van wanden, plafond, vloeren, badkamerwanden, elektriciteit, uitbreken van oude sanitaire leidingen. kom hier in contact met afbraak van badkamers in Kortrijk.
Afbraakpuin belandt in brillenzaak Somers Kortrijk De Standaard.
Puin dat afkomstig is van afbraakwerken voor het project 'K' in Kortrijk'' van Foruminvest, belandde woensdagmorgen in de brillenzaak van Stefan Somers. De schade is groot. 'Zelfs' de werknemers hadden geopperd dat. er misschien betere bescherming moest zijn', zegt opticien Stefan Somers.

Contacteer ons