Zoeken naar administratiekantoor dordrecht

 
administratiekantoor dordrecht
administratiekantoor dordrecht
De Waag 83. Tel: 078 - 611 71 20. - Administratieve werkzaamheden. - Aangifte dividendbelasting. 3311 BB Dordrecht. - Verwerken administratie. - Opstellen jaarrekening. - Fiscale advisering. Copyright 2010-2022 Administratiekantoor VWAA, Administratie Advies te Dordrecht - Website Design Maintenance: Random-IT.
De specialist van kleine en middelgrote bedrijven Administratiekantoor K. Bakker B.V.
25 enthousiaste medewerkers, die zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de administratie van kleine en middelgrote bedrijven, alsmede hun belastingaangiften. Het lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen NOAB alsmede van het Register Belastingadviseurs RB staat bovendien garant voor kwaliteit en vakbekwaamheid plus ondersteuning door specialisten waar dat in het belang is van de cliënt. Tevens is ons kantoor aangesloten bij het horecanetwerk van Horecabrains. De NOAB heeft met de belastingdienst een convenant gesloten m.b.t. Onze kantoren zijn sinds begin 2010 aangesloten bij het project" horizontaal toezicht."
Nieuws gerelateerd aan FIOD Omroep Brabant.
Artikelen over FIOD. Gelekt over strafrechtelijk onderzoek: boete voor medewerkers van administratiekantoor. Een 51-jarige vrouw en drie mannen 26, 40 en 50 uit Eindhoven zijn donderdag door de Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst FIOD aangehouden. Ze werkten bij een administratiekantoor, dat gegevens moest uitleveren vanwege een strafrechtelijk onderzoek.
Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V. Register financiële dienstverleners AFM Professionals.
Hieronder vindt u informatie uit het register financiële dienstverleners. Deze informatie is door de organisatie verstrekt. Statutaire naam Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V. Handelsnaam Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V, Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V, CAK Volmacht B.V, National Academic, National Academic Assuradeuren, Promovendum, Academica.
Administratiekantoor Kubus voor jouw administratie tegen scherpe prijs.
Vierkant achter uw zaak. Administratiekantoor Kubus Dordrecht. 088 234 9000. Administratiekantoor Dordrecht: KUBUS Dordrecht regelt jouw administratie! Als je wilt geheel digitaal. Wij doen dat voor starters, voor zzp'-ers, maar ook voor ondernemers die al heel wat jaren bestaan en personeel in dienst hebben.
Centraal Administratiekantoor Dordrecht BV - Company Profile and News - Bloomberg Markets.
View More Crypto. Recently Viewed Companies. Centraal Administratiekantoor Dordrecht BV. Centraal Administratiekantoor Dordrecht B.V. was founded in 1980. The company's' line of business includes providing accounting, bookkeeping, and related auditing services. Terms of Service Trademarks Privacy Policy 2022 Bloomberg L.P.
Administratiekantoor Dordrecht - Alle 55 kantoren 2022!
Via ons vind je snel en gemakkelijk het beste administratiekantoor met de scherpste tarieven! Dordrecht is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in totaal 118309 inwoners, verdeeld over Dordrecht 54626 huishoudens. Per 993 huishoudens is er 1 administratiekantoor beschikbaar.
Openingstijden Yaman Administratiekantoor Kamerlingh Onnesweg 14-1e verdiepin in Dordrecht.
die het meest in de buurt ligt van de aan de Kamerlingh Onnesweg 14 is de CE Repair Services B.V. aan de Daltonstraat 25. Meer administratiekantoor in Dordrecht Bedrijven in de buurt van Yaman Administratiekantoor Kamerlingh Onnesweg 14-1e verdiepin in Dordrecht.
Administratiekantoor Dordrecht l Accountantskantoor l Boekhouder.
Het belangrijkste zijn de balans, een overzicht van de bezittingen en schulden, en de winst-en-verliesrekening, een overzicht van de gemaakte omzet en kosten. Als de jaarrekening compleet is, lichten wij het een en ander graag toe in een persoonlijk gesprek bij u of op ons administratiekantoor Dordrecht.
Beste Administratiekantoor Dordrecht vergelijken snel.
Krimpen aan de Lek. Op zoek naar: betaalbaar administratiekantoor Dordrecht - administratiekantoor of boekhouder. Waarom kan ik niet gewoon met een boekhouder in zee gaan? Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Het is goed om te weten dat een administratiekantoor andere dingen doet als een boekhouder.
Administratiekantoor Procura in Dordrecht.
Administratiekantoor Procura V.O.F. is gevestigd te Dordrecht en is actief in de branche Belastingadvisering en administratie. Een e-mail of telefoontje en wij zijn u van dienst! Voor startende ondernemers, ZZP-ers, kleine ondernemingen en het MKB. De volledige administratie en opmaak jaarrekeningen.

Contacteer ons